Zajedno smo jači!

  • 0

Zajedno smo jači!

Category : Vesti

Uprkos sivim danima koji idu ruku pod ruku sa koronom, ugrožavajući zdravstveno stanje, uništavajući blagostanje, remeteći privredu i ekonomiju,  Biznis Inkubator centar zajedno sa svojim saradnicima i zaposlenima trudi se da prevaziđe sve prepreke koje donosi ovo vreme. Poštujući sve mere borbe protiv širenja i sprečavanja zaraze, ipak svi zajedno pronalazimo načine da ulepšamo i učinimo lakšim svaki dan, razumevajući i podržavajući  jedni druge. Svakodnevni poslovi se obavljaju na fizičkoj distanci uz lepu reč, šalu, podršku, pomoć, savet, sugestiju. Na takav način zaposleni pod krovom Inkubatora dočekuju i  novogodišnje i božićne praznike!

U susret praznicima svakoga od zaposlenih pod krovom Biznis inkubatora, ispod jelke, očekuje neko malo iznenađenje koje je Deda Mraz ostavio baš za njih. Zapravo u našem kolektivu svako je tajni Deda Mraz nekome od kolega i na taj način će nasmejati, obradovati, učiniti praznik posebnim.

Srećni i veseli predstojeći praznici i čuvajte se dragi prijatelji i saradnici, čuvajte sebe i druge, jer samo tako ćemo uspeti da izađemo kao pobednici iz svih statističkih podataka. Mi nismo statistički broj, mi vredimo mnogo više, naša snaga je u timu i trebamo sami sebi i svojima.

Novogodišnja atmosfera