Poziv za 17. Sajam SPREG u Valjevu

  • 0

Poziv za 17. Sajam SPREG u Valjevu

Category : Vesti

Poziv za učešće na sajmu

Biznis inkubator centar DOO Užice učestvovaće na 17. Sajmu privrede SPREG 2020. godine koji će se održati  od 2. do 4. aprila 2020. godine u hali Omni Centra u Valjevu. Na sajmu Biznis inkubator će se prestaviti sa svojim stanarima. Troškove štand, saobraćajnu komunikaciju, snosi Biznis inkubator centar.

Ovom prilikom Vas pozivamo da se zajedno sa nama prestavite na sajmu. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na sajmu kontaktirajte nas

Dragana Markovic 0648686134

bicuzice.dmarkovic@mts.rs

Ukratko o sajmu:

Od 2004. godine sajam promoviše domaću proizvodnju i pomaže malim i srednjim preduzećima da se afirmišu i poboljšaju svoje poslovanje. Na sajmu većina izlagača su preduzetnici, MSP sektor, lokalne samouprave sa svojim privrednicima, stručne organizacije i udruženja i drugi. Svi učesnici imaće priliku da predstave svoje proizvode i usluge pred više od 20.000 posetilaca iz celog regiona, koliko ih je bilo prethodnih godina.
Koje firme učestvuju na sajmu SPREG?

Mala i srednja preduzeća, preduzetnici, velike kompanije, stručne organizacije, udruženja i dr. Čak 75% izlagača se bave proizvodnjom. 

17. Sajam privrede SPREG 2020 biće održan od 2. do 4. aprila 2020. godine u hali Omni Centra u Valjevu. U tri izložbene hale i na otvorenom izložbenom prostoru, ukupne izlagačke površine preko 4000 m2, očekuje se učešće više od 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz Srbije i regiona.

Više informacija