Poziv za 17. Sajam SPREG u Valjevu

  • 0

Poziv za 17. Sajam SPREG u Valjevu

Category : Vesti

Obaveštenje,

  1. Sajam privrede SPREG 2020 biće održan od 2. do 4. aprila 2020. godine u hali Omni Centra u Valjevu. U tri izložbene hale i na otvorenom izložbenom prostoru, ukupne izlagačke površine preko 4000 m2, očekuje se učešće više od 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz Srbije i regiona.

Biznis inkubator centar DOO Užice učestvovaće na 17. Sajmu privrede SPREG 2020. Godine koji će se održati  od 2. do 4. aprila 2020. godine u hali Omni Centra u Valjevu. Na sajmu Biznis inkubator će se prestaviti sa svojim stanarima. Troškove štand, saobraćajnu komunikaciju, snosi Biznis inkubator centar.

Ukratko o sajmu:
Od 2004. Godine sajam promoviše domaću proizvodnju i pomaže malim i srednjim preduzećima da se afirmišu i poboljšaju svoje poslovanje. Na sajmu većina izlagača su preduzetnici, MSP sektor, lokalne samouprave sa svojim privrednicima, stručne organizacije i udruženja i drugi. Svi učesnici imaće priliku da predstave svoje proizvode i usluge pred više od 20.000 posetilaca iz celog regiona, koliko ih je bilo prethodnih godina.

Koje firme učestvuju na sajmu SPREG?

Mala i srednja preduzeća, preduzetnici, velike kompanije, stručne organizacije,

udruženja i dr. Čak 75% izlagača se bave proizvodnjom. 

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju

Dragana Markovic 0648686134

bicuzice.dmarkovic@mts.rs

Više informacija o sajmu