Povratak redovnim poslovima

  • 0

Povratak redovnim poslovima

Category : Vesti

Obzirom da je epidemijološka situacija COVID 19 u blagom padu i da nema nekih većih žarišta u našem regionu, stanari Biznis inkubator centra, kao i menadžment su se vratili redovnim poslovima.
Prilikom realizacije poslovanja, koriste se sve mere zaštite, dezinfekcije, održavanje distance pri radu, kao i nošenje zaštitne opreme. Sprovode se i dodatne mere zaštite za lica koja nisu zaposlena, ali poslovno posećuju Inkubator. Veliki problem u poslovanju predstavlja nedostatak zaštitne opreme koja se ne može nabaviti, kao i sirovina za neke vidove proizvodnje. Bez obzira na stanje i nedostatke zaposleni se snalaze na razne načine, kako bi proizvodnja funkcionisala.

Obzirom da se epidemija smanjuje korisnici su postali znatno pozitivniji. Strah i neizvesnost, koja je vidno bila ispoljena kod svih korisnika na početku epidemije i proglašenja vanrednod stanja, kako za zdravlje ljudi, tako i za poslovanje i opstanak na tržištu. Sa pozitivnijom epidemiološkom situacijom i merama koje je Vlada Republike Srbije predložila za pomoć građanima i privredi, vraćaju pozitivizam i blagostanje kod svih.
Podsticaj privrede, ublažavanje krize, subvencije, kredite i ostale mere za privredu koje je Vlada predložila i usvojila možete pogledati na: https://pks.rs/pregled-svih-vesti?fbclid=IwAR2e8FNrXWWGICsLo391-LCe9aKbIDuqLZIM9UI0DjD1b2ZGHeK3W2lH7FE