Složni i ujedinjeni do uspeha

  • 0

Složni i ujedinjeni do uspeha

Category : Vesti

U užičkom Biznis inkubator centru ima dvadeset proizvodnih jedinica, čija je površina od 22 m² do 116m². Sve proizvodne jedinice su popunjene i u njima je radno uposleno i angažovano oko 130 lica. Pored proizvodnog prostora nalazi se i kancelarijski proctor, koji je takođe 100% popunjen.

U sklopu objekta nalazi se i konferencijska sala koja je dizajnirana i opremljena da podrži različite vrste događaja i okupljanja. Prikladna za organizaciju različitih vrsta događaja, kao što su: sastanci, prezentacije, radionice, predavanja obuke, konferencije i slično.

U biznis inkubatoru naši stanari imaju razne mogućnosti, povoljnosti, pomoći i podrške, koje im omogućavaju da na lakši način organizuju svoju proizvodnju, a poslove iz delokruga poslovanja koje su zajedničke za delatnosti stanara ujedinjuju se i za stanare taj deo posla izvršava menadžment Inkubatora u saradnji sa stanarima.

U Biznis inkubator centar, svakodnevno se javljaju zainteresovani za proctor, pomoć pri pokretanju poslovanja, kao i pomoć kod konkurisanja na Javne pozive za dotacije i subvencije domaćih i stranih donatora. Pored navedenih zahteva obraćaju se nezaposlena lica radi uposlenja kod stanara, kao i za dodatne informacije vezane za poslovanje, propise, uredbe, projekte.

Naši stanari se ujedinjuju u svom interesu koda nabavke sirovina, sredstava za higijenu, održavanje, dezinfekciju i slično, gde na količini dobijamo povoljniju cenu proizvoda. Takođe se ujedinjuju i srodne delatnosti kako bi bili konkurentniji na tržištu i kako bi odgovorili potrebi i želji kupca.

Ovakav vid poslovanja na osnovu iskustva iz proteklih 11 godina poslovanja, pokazao je izuzetno dobre rezultate i uspeh stanara. Ovi uspesi su ujedno i uspesi samog Biznis inkubatora i kroz njih ogledamo naše rezultate, uspehe, nedostatke i slabe tačke koje se trudimo da ojačamo.

U narednom period planovi Biznis inkubatora je da podigne infrastrukturne kapacitete, kao i zajednička učešća Inkubatora i stanara na sajmovima kod nas i region, po okončanju pandemije COVID 19.

Za sve potrebne informacije, nedoumice, pitanja iz preduzetništva, kao i stručne prakse možete se obratiti na kontakte.