Otvaranje CODE Hub u okviru Tehnopolis – Nikšić

  • 0

Otvaranje CODE Hub u okviru Tehnopolis – Nikšić

Category : Projekti , Vesti

Predstavnici Biznis inkubator centar doo Užice među mnogobrojnim zvanicama iz regiona na  otvaranju CODE Hub  u okviru Tehnopolis – Nikšiću. http://www.tehnopolis.me/online/mne/otvoren-code-hub-prvi-coworking-prostor-u-niksicu-sansa-za-pokretanje-biznisa-nova-radna-mjesta/    

Obzirom da je Biznis inkubator centar DOO Užice sa Tehnopolisom partner na dva nova projekta sa kojima je aplicirano kod fondova EU, predstavnici Biznis inkubator centra Užice pozvani su kao gosti na otvaranje prvog coworking prostora u regionu. Na poziv predstavnici Biznis inkubatora su uzvratili posetom. Prilikom posete predstavili su naš Inkubator kao centar za podršku preduzetništvu, kao i sam grad Užice, sa svim njegovim turističkim destinacijama. Prestavili smo naš Grad kao mesto koje obavezno treba posetiti i kao mesto gde je dobro ulagati, otpočeti svoj posao.

Naši projekti sa Tehnopolisom , sa kojima smo aplicirali kod fondova EU:

Na jednom su uz navedene i partneri iz Biznis inkubatora Nikšić, Biznis inkubator Berane i Opština Prijepolje sa temom i ciljem za pokretanje novog inkubatora u Prijepolju. Dok na drugom su uz navedene i partneri iz Budimpešte, Nova Zadar, Ministarstvo nauke CG na temu ravnopravnosti polova i usavršavanje radnih mesta kako bi se ženi olakšalo obavljanje poslova iz delokruga zaposlenja, a ujedno da ne zanemaruje obaveze iz materinstva. Budžet sa kojim je aplicirano za ovaj projekat iznosi 1,5 miliona evra.